My photo
kuala selangor, selangor, Malaysia
“Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bererti akulah yang terbaik dalam kalangan kamu. Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah.Maka akan jadi sikitlah orang yang memberi peringatan.” [Imam Hasan Al-Basri]”

Tuesday, March 8, 2011

untukmu..~


ONE of my favourite song..
credit to wani and ain sbb 'terpaksa' dgr lagu ni jer..hehe
i really love you,sahabat!!

lagu ni sy tujukan khas kpd kakak2 yang insyaAllah akan membina mahligai cinta mereka tidak lama lagi..(jemput dtg rumah...^_^)
yeah!!alhamdulillah...(green light)
nmpknya tinggal abg fizi dgn saya yang bakal mengisi gelaran 'single' dlm keluarga Hj Mohd Arof dan Hjh Sumiyati...~

the second last of my big family..
out of ten..(ramai kan??)
(anak bongsu lelaki n perempuan mesti meriah sikit...hehe)
GEMBIRA JADI ANAK BONGSU...(makucu!!)




4 comments:

.:Diyana:. said...

anak bongsu manja :p

mungkinkah anak bongsu dan anak sulong bersahabat baik??

areen_arof said...

boleh...insyaAllah...dgn diyana lah~
diyana kn ank sulong...:D

.:Diyana:. said...

segalanya mungkin demi ukhuwwah atas dasar iman.

jangan majuk tau. love you for the sake of Allah!:)

areen_arof said...

syggggg diyana....=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...